Onze bodem is de basis

Liever gisteren dan vandaag wil je starten met de bouw. Wat als je mogelijke obstakels eens als kansen ziet.

Omdenken in grond 

Te veel grond is op andere locaties te gebruiken. Verontreinigde grond kan met speciale technieken verantwoord elders dienst doen. Zo levert een probleem een besparing van kosten en transport en spaart het milieu.

Incident management

Milieu-incidenten, calamiteiten en andere spoedeisende situaties doen zich onverwacht voor en veroorzaken overlast. Veiligheid en bereikbaarheid zijn niet langer gegarandeerd en de continuïteit van de activiteiten is in gevaar. Directe actie is dan noodzakelijk. Met een calamiteitenteam dat 24 uur per dag klaarstaat om eerstelijns werkzaamheden uit te voeren lig je zo weer op schema. Want vanuit onze regionale vestigingen zijn wij snel ter plaatse. Uiteraard beschikken wij over alle relevante certificaten. 

Leidingbouw 

Persleidingen, rioleringen, water(transport)leidingen, koelwaterleidingen en leidingen in de procesindustrie (waaronder gas en stikstof): Strukton Civiel voert deze toepassingen uit in uiteenlopende diameters en diverse materialen. Denk aan (voorgespannen) beton, beton met plaatstalenkern, kunststoffen en staal. Afhankelijk van de situatie wordt de techniek bepaald. Mogelijkheden zijn de open sleuf, gestuurd boren, gesloten front boringen of combinaties van deze technieken. We dragen niet alleen zorg voor de uitvoering, maar voorzien ook in de engineering en voorbereiding.

Ook gemalen passen binnen dit onderwerp. Voor nieuwbouw, renovatie en aanpassing van (riool)gemalen verzorgen wij de volledige realisatie: van ontwerp tot en met onderhoud.

Cookiebeleid

Strukton maakt gebruik van cookies om de browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.